top of page
metallisuunnittelu palvelumme

Palvelumme

Cuton Oy tarjoaa monipuoliset mekaniikkapalvelut, jotka kattavat koko prosessin ideasta toteutukseen.

 

Meiltä saat kaiken tarvittavan piirustusten mukaan ja/tai innovoinnista piirustuksiin ja toteutukseen. Tutustu palveluvalikoimaamme alla.

iglu metallinen

Innovointi ja tuotekehitys

Ideasta Innovatioksi

Meillä Cuton Oy:ssä uskomme, että suurimmat saavutukset alkavat rohkeista ideoista. Autamme sinua kehittämään nämä ideat käytännön ratkaisuiksi, jotka tukevat liiketoimintasi kasvua ja kilpailukykyä.

 

Hyödynnämme syvällistä asiantuntemustamme yhdistettynä uusimpaan teknologiaan, jotta voimme toteuttaa innovatiiviset ideat tehokkaasti.

metalli innovointi.jpg
Innovointi ja tuotekehitys
3d suunnittelu.jpg

3D-mallinnus ja Valmistuspiirustukset

Visuaalisesta Suunnittelusta Täydelliseen Toteutukseen

Täydellisen tuotteen valmistus alkaa tarkoista piirustuksista. Tarjoamme kattavat 3D-mallinnuspalvelut, jotka mahdollistavat visuaalisen hahmottamisen ja teknisen suunnittelun. Käyttämällä huippuluokan ohjelmistoja luomme yksityiskohtaisia valmistuspiirustuksia, jotka varmistavat sujuvan ja virheettömän tuotantoprosessin.

3D-mallinnus ja valmituspiirustukset

Ohutlevytuotteet

Laatu ja Tarkkuus Metallintyöstössä

Cuton Oy tarjoaa laajan valikoiman ohutlevytuotteita eri metalleista. Olemme erikoistuneet tarkkuutta vaativiin leikkaus- ja taivutustöihin, jotka vastaavat korkeimpia laatuvaatimuksia. Käytämme alan viimeisintä teknologiaa varmistaaksemme, että jokainen osa valmistetaan täydellisesti ja toimii odotetusti.

ohutlevy suunnittelu.jpg
Ohutlevy putkirakenteet
ruostumaton metalliputki

Lämpöeristetyt ja Eristämättömät
Ohutlevy Putkirakenteet

Kestävät Ratkaisut Vaativiin Olosuhteisiin

Tarjoamme monipuolisia ratkaisuja lämpöeristettyihin ja eristämättömiin ohutlevy putkirakenteisiin. Oli tarpeesi sitten savuhormit tai muut erikoisliitokset, meillä on osaamista ja kokemusta toimittaa laadukkaita komponentteja, jotka täyttävät tiukat teollisuusstandardit ja ympäristövaatimukset.

Ohutlevytuotteet

Ruostumattomat Vesisäiliöt

Luotettavat Säilytysratkaisut

Cuton Oy valmistaa ruostumattomia vesisäiliöitä, jotka on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.

Olipa kyseessä sitten teollisuuden suurtilavuuden tarpeet tai muut säilytysratkaisut, meillä on kyky ja asiantuntemus toteuttaa projektisi vaatimukset täsmällisesti.

ruostumaton vesisäiliö.jpg
Ruostumattomat vesisäiliöt
bottom of page